Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
Pasta Wędliny z Rzodkiewką
- 30 g cebuli
- 200 g Wędliny wędzonej
- 120 g Jogurt typu greckiego, Gęsty
- 200 g twaróg półtłusty
- 80 g Rzodkiewki
- 1 płaskich łyżek Musztarda Rosyjska
- 2 czubate łyżeczki Szczypiorku
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego wkładamy : rzodkiewkę , cebulę , wędlinę , twarożek , jogurt , musztardę , sól , pieprz , zmiksować 30s/obr.8
- Składniki zgarnąć kopystką na dno naczynia i ponownie wymieszać 25s/obr.5
- Dodać szczypiorek , wymieszać 5-8s/"Obroty wsteczne" /obr.3
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz