3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta Wędliny z Rzodkiewką


Wydrukuj:
4

Składniki

1 słoik/słoiki/słoików

Pasta Wędliny z Rzodkiewką

  • 30 g cebuli
  • 200 g Wędliny wędzonej
  • 120 g Jogurt typu greckiego, Gęsty
  • 200 g twaróg półtłusty
  • 80 g Rzodkiewki
  • 1 płaskich łyżek Musztarda Rosyjska
  • 2 czubate łyżeczki Szczypiorku
  • 6
    20min
    Czas całkowity 20min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego wkładamy : rzodkiewkę , cebulę , wędlinę , twarożek , jogurt , musztardę , sól , pieprz , zmiksować 30s/obr.8
  2. Składniki zgarnąć kopystką na dno naczynia i ponownie wymieszać 25s/obr.5
  3. Dodać szczypiorek , wymieszać 5-8s/Obroty wsteczne/obr.3
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy