3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta twarogowa z brzuszkami łososia


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Pasta

  • 200 g twarogu chudego
  • 30 g cebuli, malutka cebula, przekrojona na 1/2
  • 2 brzuszki łososia, wędzone
5

Przygotowanie

    Pasta
  1. Cebulę siekamy w naczyniu miksującym - ob5/4s.

    Dorzucamy mięso z 2 sporych brzuszków łososia wędzonych (razem z tłuszczem spod miesa). Mieszamy ob2/5s. Dorzucamy twaróg i przyprawy (nie kombinujemy , jedynie sól i pieprz, ponieważ brzuszki łososia są bardzo aromatyczne). Miksujemy na gładka pastę - ob6/15s.

    Pasta jest rewelacyjnie delikatna, rozpływa się w ustach. Polecam z wielozbożowym tostem.

10
11

Porady

Zamiast brzuszków oczywiście można wykorzystać jakąkolwiek rybę wędzoną, ale brzuszki mają specyficzną, bardzo delikatną konsystencję.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Pasta zrobiona i połowy już

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na stycznia 28, 2016 at 21:12.

    Pasta zrobiona i połowy już nie ma tmrc_emoticons.;) Pychotka, będę często robiła, bo brzuszki dają "niepowtarzalny" smak Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze