3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta kanapkowa z Halibuta


Wydrukuj:
4

Składniki

400 g

200g Halibuta wędzonego na ciepło

2 jajka na twardo

1 łyżeczka musztardy Dijon

1 łyżeczka musztardy ziarnistej

2 łyżki majonezu

80 gram sera żółtego

Chilli lub 1/2 łyżeczki pasty chilli

Szczypta przyprawy uniwersalnej

5

Przygotowanie

  1. 1. Ugotować jajka na twardo - wystudzić.

    2. Rybę, jajka i pozostałe składniki włożyć do TM i zmiksować. 6-8 ok. 10 sekund - według uznania - dłuższe miksowanie powoduje gładszą konsystencje.

    3. przełożyć do pojemnika i przechowywać w lodowce.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy