3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Czerwone pesto


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 100 g suszonych pomidorów, w oliwie;
  • 1/2 ząbka czosnku, ;
  • 1/2 pęczka bazylii, ;
  • 1/2 g arści migdałów;
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego włozyć wszystkie składniki oprócz oliwy. Miksować czas 10 s. / poz. 10.

    Dodac oliwę z oliwek i znów miksować czas 10s. / poz. 8

    Podawać z makaronem.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Dosypaam te troch ziaren sonecznika oraz dodaam ok...

    Zgłoszony przez mirka85r na maja 18, 2017 at 22:19.

    Dosypałam też trochę ziaren słonecznika oraz dodałam ok 30g sera grana padano i suszoną bazylię zamiast świeżej. Można byłoby zmielić ziarna i ser najpierw, dopiero potem pomidory.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Bardzo fajny przepis! Pesto wyszlo super!

    Zgłoszony przez asia123456 na grudnia 2, 2016 at 12:24.

    Bardzo fajny przepis! Pesto wyszlo super!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • czy migdały maja byc ze

    Zgłoszony przez marta22 na września 19, 2012 at 10:50.

    czy migdały maja byc ze skórką? tmrc_emoticons.)

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zrobiłam  to pesgto, nie

    Zgłoszony przez Joanna na sierpnia 16, 2011 at 22:58.

    Zrobiłam  to pesgto, nie miała migdałów więc dosypałam pestek dyni, Polecam , w makaronie wygląda cudnie

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze