3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Skubaniec


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

25 porcja/porcje/porcji

Skubaniec

  • 2 łyżki kakao
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 500 g mąki pszennej
  • 160 g cukru
  • 250 g margaryny, do pieczenia
  • 5 jajek
  • 500 g owoców, np, śliwek, rabarbaru lub agrestu
  • 6
    55min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie 45min
  • 7
    Średni
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5
10
11

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • nie ma przepisu jest tylko lista zakupow

    Zgłoszony przez EwaSujka na lutego 19, 2017 at 10:16.

    nie ma przepisu jest tylko lista zakupow

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Jak mam go przygotować

    Zgłoszony przez joanna.lig na lipca 24, 2016 at 23:02.

    Jak mam go przygotować ???

    Nie widzę opisu :(((((( Pomocy!!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Niestety wyświetlają się

    Zgłoszony przez gayyka na września 6, 2014 at 09:35.

    Niestety wyświetlają się tylko składniki Brakuje sposobu przygotowania .................Ratunku

     

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Własnie upiekłam tego

    Zgłoszony przez gabi49 na czerwca 30, 2013 at 10:29.

    Własnie upiekłam tego skubańca. Smakowo- dla mnie na czwórkę. Wolę szarlotkę. Tutaj wklejam zdjęcie mojego:[[wysiwyg_imageupload:135:]]

    GaBi

    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Polecam, wykonanie nie jest

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na czerwca 29, 2013 at 00:09.

    :) Polecam, wykonanie nie jest trudne a ciasto jest pyszne :bigsmile: :bigsmile: Mam podobny przepis,moje ciasto nazywa się pleśniak ;) :bigsmile:  Pozdrawiam :)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Świetny przepis. POLECAM!

    Zgłoszony przez Lidka Abramowicz na czerwca 28, 2013 at 22:12.

    :love:Świetny przepis. POLECAM! Lidka Abramowicz:cooking_7:

    Lidka Abramowicz

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • WYGLADA

    Zgłoszony przez maaadiii na czerwca 28, 2013 at 11:52.

    WYGLADA ZACHECAJCO...WYPRÓBUJEMY:)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • :)Wydaje się trudne ,ale

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na czerwca 28, 2013 at 07:04.

    :)Wydaje się trudne ,ale lubię wyzwania .Dołożone do wypróbowania ;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • I ja również polecam mniam

    Zgłoszony przez Monia i Heniu na czerwca 28, 2013 at 00:10.

    I ja również polecam mniam :)

    Jeśli coś Ci nie wychodzi użyj Thermomixa ;)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pyszne ciasto, zrobiłam z

    Zgłoszony przez Kamcia771 na czerwca 30, 2012 at 15:28.

    Pyszne ciasto, zrobiłam z agrestem. Wyśmienite, lekko kwaskowate. POLECAM!!!!! :)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Cała blacha ciasta zniknęła w

    Zgłoszony przez julka112 na sierpnia 30, 2011 at 21:39.

    Cała blacha ciasta zniknęła w jedno popołudnie  :party:

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Polecam wszystkim pycha.

    Zgłoszony przez Gabriela na stycznia 9, 2011 at 01:21.

    Polecam wszystkim pycha. Babcia Gabja

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • :love:  pychota!!!

    Zgłoszony przez karolag144 na stycznia 8, 2011 at 04:09.

    :love:  pychota!!!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • (No subject)

    Zgłoszony przez hanka16 na grudnia 21, 2010 at 10:38.

    :cooking_7: :cooking_7:

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • (No subject)

    Zgłoszony przez damis89 na grudnia 20, 2010 at 14:56.

    :cooking_7:

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze