3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

rabarberowe


Wydrukuj:
4

Składniki

5 osoba/osoby

2 żółtka

1 jajko

1/2 kg mąki

1/2 kostki margaryny

śmietana kwaśna

2 niepełne szkl. cukru

usmarzyć rabarber

  • 6
    1h 55min
    Czas całkowity 1h 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Średni
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    ciasto
  1. produkty wymieszaj zadnieć podziel na 2 części pszełorzyć rabarberem. na góre po lukrować piecz pszez 45nim w stopniach 170-180°C
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

SMACZNEGO!!


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy