Składniki
5 osoba/osoby
2 żółtka
1 jajko
1/2 kg mąki
1/2 kostki margaryny
śmietana kwaśna
2 niepełne szkl. cukru
usmarzyć rabarber
-
6
1h 55min
Czas całkowity 1h 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Średni
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
-
-
9
Przygotowanie
- produkty wymieszaj zadnieć podziel na 2 części pszełorzyć rabarberem. na góre po lukrować piecz pszez 45nim w stopniach 170-180°C
ciasto
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz
Porady
SMACZNEGO!!
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz