Tu jesteś:
4
Składniki
5 osoba/osoby
1 śnieszka śmietana
2 garaletki rożny smak z połowąm ilościąm wody
krem do karpatki
1 op. mrożonych jagód
-
6
2h 0min
Czas całkowity 2h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- ugotój krem do karpatki. na krem nałóż owoce (jagoda)
na na owoc nałuż krem ze śmietanki
na spód upiec biszkopt!!
pszepis na piszkopt masz na mojej stronie z pszepisami
ciasto bez termomiksa
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
SMACZNEGO!!
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz