Tu jesteś:
4
Składniki
- 500 g sera, typu włoskiego
- 300 g mąki pszennej
- 5 łyżek gęstej śmietany
- 2 czubate łyżki Sody spożywczej
- 4 jajka surowe
- 1 łyżek spirytusu
- 1 cukier wanilinowy
- 1 litra oleju rzepakowego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki włożyć do "Blokada naczynia miksującego" .Wyrabiać z kopystką 7 sek obr .5, a następnie 40 sek na "Ciasto" .Formować kuleczki wielkośći orzecha i smażyć na głębokim oleju.Osączyć na papierowym ręczniku.Podawać posypane cukrem lub z musem pomarańczowym.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzMam pytanko jaki konkretnie
Mam pytanko jaki konkretnie to ma być ser?? mascarpone?