Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
12 jaj
4łyżki mąki pszennej
4 szklanki mączki ziemniaczaniej
2szklaniki cukru
-
6
2h 5min
Czas całkowity 1h 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Średni
Czas całkowity -
8
-
9
5
Przygotowanie
- odziel białko od żułtek ubij białka na luźnom pijanę dodawaj po kilka żułtek do pijany i mieszając.jak sie połonczą biała z żułtkami to dodaj po trochu cukru jak sie cukier rospuśći to dodaj mąke ziemniczaną plus mąke przenąm ja wszystko sie połonczy to pszelac do blachy i piec przez 40 min do suchego patyczka. pierwsze 5 min w stopniach 100*C po 5min w 170*C
biszkopt
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
często nie otwierać piekarniki !!!
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis wygląda naprawdę prosto ale blacha...
Przepis wygląda naprawdę prosto ale blacha jakiej wielkości? Dla mnie jest to ważne. Pozdrawiam