Tu jesteś:
4
Składniki
12 kawałek/kawałki/kawałków
Bezy
- białek, 1 szklanka
- 420 g cukru
- 1 łyżeczek mąki ziemniaczanej
-
6
45min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Białka ubijamy z 210g cukru 4-4,5min/4obr aż masa będzie lśniąca.
Następnie dodajemy kolejne 210g cukru i ubijamy jeszcze 3min/4 obr.
Na dwie minuty przed końcem dodajemy mąkę ziemniaczaną.
Układamy łyżką na blaszkę i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.
Pieczemy aż się zarumienią.
Bezy
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzAmisia ma rację Często piekę
200 stopni to zdecydowanie za
200 stopni to zdecydowanie za duzo na bezy, już po chwili na blasze miałam brązowe prawie spalone placki - nie przypominały te bezy - bialutkie, chrupiące i kształtne.