Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Makaron ze szpinakiem i jarmużem
- 1 opakowania liście szpinaku, świeże
- 1 opakowania makaron, suchy
- 1 kawałki ser feta
- 1 cebula
- śmietana, 18% tłuszczu
- słonecznika łuskanego
- 2 liści jarmuż
-
6
45min
Czas całkowity 45minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- W naczyniu "Blokada naczynia miksującego" ugotowac makaron ok 20 min 100 stopni obroty 1,cebulke prysmazyc na patelni lub w "Blokada naczynia miksującego" ,szpinak i jarmuż przysmazyć na patelni,dodać czosnek,fetę,przysmazoną cebulke i uprażone ziarna słonecznika,dodać śmietanę,ugotowany makaron ,doprawic do smaku solą i pieprzem.
Smacznego
Makaron ze szpinakiem i jarmużem
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz