3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

burgerrrr


Wydrukuj:
4

Składniki

110 porcja/porcje/porcji

burgerrrr

  • 700 gramy wołowina, Mostek
  • 300 gramy wołowina, Kark
  • 72 gramy musztarda dijon
  • 17 gramy Sòl morska
  • 6 gramy pieprz, mielony
  • 8 gramy oleju
  • 6
    4h 1min
    Czas całkowity 3h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    porcjowanie/mielenie
  1. Mięso myjemy ,osuszamy następnie rozbieramy oraz oczyszczamy .porcjujemy na dlugie paski ok.2cmx2cm
  2. mielimy, dodajemy resztę składników , mieszając MieszanieMieszanieMieszanieMieszanieMieszanieaż do skutku .dzielimy na porcje 200g .
  3. Pakujemy próżniowo w woreczki wacum [19s ]
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy