3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka z czerwonej kapusty, rzepy i marchwi


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Surówka

  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz
  • ocet balsamiczny
  • 3 marchewki
  • 1 biała rzepa
  • 1 średniej wielkości główka czerwonej kapusty
5

Przygotowanie

    Surowka z czerwonej kapusty, rzepy i marchwi
  1. Do Zablokowany włożyć marchew obraną, pokrojoną na mniejsze kawałki 15s / obr. 4 (na koniec zwiekszyć do 5). Przelożyć do salaterki.


    Do Zablokowany włożyć ma obraną rzepę, pokrojoną na mniejsze kawałki 15s / obr. 4 (na koniec zwiekszyć do 5). Przelożyć do salaterki.


    Kapustę czerwoną można również zmiksować w TM, ja pokroiłam ją w paseczki nożem.


    Wszystko razem solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy oliwę z oliwek oraz łyżkę octu balsamicznego.


    Smacznego!


     


     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Kapustę czerwoną można również zmiksować w TM, ja pokroiłam ją w paseczki nożem.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz