Składniki
10 osoba/osoby
PASTA
- 50 g keczupu
- 1 puszek tuńczyk w sosie własnym, duże kawałki, nie rozdrobniony!
- 200 g cebuli
- 200 g marchwi
- 200 g papryki konserwowej
- Przyprawy, sól, pieprz, kiełki, ulubione zioła
-
6
20h 0min
Czas całkowity 20h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Rozdrobnić cebulę i marchewkę, obr. 4-5, ok. 10 sekund. Podlać wodą i dusić z przykrytą miarką 8-10 minut, temp. 100 stopni.
Odcedzić i ostudzić. Przełożyć marchewkę z powrotem do TM, dodać osączoną paprykę i keczup. Zmiksować 8-10 sekund, obroty 4. Dodać tuńczyka, również osączonego i wymieszać z przyprawami, obroty wsteczne, ok. 10-20 sekund.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Po inne przepisy zapraszam na bloga //poradnikmagdy.blogspot.com/
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz