3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Jajka faszerowane


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

faszerowane jaja

  • pieprz do smaku
  • sól
  • 1 łyżki majonezu
  • 60 gramów zielonego obranego ogórka
  • 5 Rzodkiewek
  • 100 gramów szynki pokrojonej na kawałki
  • 8 jajek ugotowanych na twardo
  • 6
    15min
    Czas całkowity 15min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Jaja obrać ze skorupki, przekroić na pół i łyżeczką wyjąć żółtka.

    Do naczynia miksującego włożyć  żółtka z 6 jajek oraz pozostałe składniki.

    Rozdrobnić 7s/ obr.4.

    Faszerować jaja i układać na półmisku.

    Na tarce zetrzeć pozostałę żółtka i posypać faszerowane jajka. 

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Szybki i prosty sposób na przystawkę, ilośćskłądników możńa zmienićw zależności od upodobań, nie dodawaj wiecej ogórka bo puści wodę i będzie wszystko pływało.

Smacznego


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz