Tu jesteś:
4
Składniki
8 porcja/porcje/porcji
Dodatek
- owoce
- dżemu
- powidła
Ciasto
- 60 g mąki teff
- 95 g mąki tapioki
- 360 g mleka kokosowego, domowego
- 1 jajko
- 1 łyżeczek ekstraktu z wanilli
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Wszystko wrzucić do kielicha i zblendować 20-40 sec./obr 4-5.
Smażyć na mocno rozgrzanej patelni i podawć z ulubionymi dodatkami.
Naleśniki bezglutenowe
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzDzisiaj robię Ciekawe...
Dzisiaj robię
Ciekawe...
Wspaniały przepis - naleśniki
Wspaniały przepis - naleśniki są delikatne i elastyczne, przepyszne i zdrowe! Dodałam odrobinkę więcej mąki teff Dziękuję i polecam wypróbować!