Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 200 gramów wody
  • 75 gramów cukru
  • 10 gramów maizeny/skrobi kukurydzianej

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Skladniki wlozyc do naczynia: 12min / 90° / obr 3. Jesli wyjdzie za rzadkie- dodac troche cukru; jesli za geste- troszke wody. Po przygotowaniu, poczekac 2min ( przestygnie chwilke) i pokrywac ciasto. Nie nadaje sie do przechowywania.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Bezbarwna galaretka-zel do ciast ze swiezymi owocami

Wydrukuj:

Komentarze

  • czerwca 7, 2012 at 23:14

    DZIEWCZYNY SKROBIA KUKURYDZIANA JEST DO TEGO LEPSZA BARDZIEJ WYJDZIE PRZEJRZYSTE I DELIKATNIEJSZE, A ZIEMNIACZANA BARDZIEJ BUDYNIOWE.NIEDAWNO ROBILAM KREM BRULE I ZAMIAST KUKURYDZIANEJ UZYLAM ZIEMNIACZANEJ SKROBI I FAKTYCZNIE TO BYL BLàD.

  • czerwca 5, 2012 at 08:19

    Dzięki Gabi za pomoc tmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.D będę musiała sobie kupić tmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.D

    Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/


    Dziękuję Smile

  • czerwca 4, 2012 at 22:58

    magi1


    Vercia a można skrobię kukurydzianą zastąpić mąką ziemniaczaną ?????? tmrc_emoticons.)



    Magi, skrobia ziemniaczana to coś innego od kukurydzianej. Ja sprawdziłam. Skrobię kukurydziana kupiłam sobie na allegro. Inaczej nazywa się maizena, a jest to produkt niemieckiej firmy Classic. Jak dasz w wyszukiwarce skrobia ziemniaczana, to wyswietli się wiele ofert. To nie jest drogi produkt i sprawdza się pzy robieniu kremów w/g receptur Veroniki.

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

  • czerwca 4, 2012 at 19:58

    Nie mam pojecia, szczerze mòwiac... Wybadam sprawe i dam ci znactmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;)

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            

  • czerwca 4, 2012 at 19:44

    Vercia a można skrobię kukurydzianą zastąpić mąką ziemniaczaną ?????? tmrc_emoticons.)

    Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/


    Dziękuję Smile

Are you sure to delete this comment ?