3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Serek homogenizowany (przepis z książki "Dobre Gotowanie")


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 400 g twarogu
  • 40 g cukru pudru
  • 200 g śmietany
  • 1 cukier waniliowy
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1.  

    Wszystkie składniki włożyć do naczynia miksującego i

    ucierać 2 min/obr.5 .

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

 


Można dodać rodzynki , orzechy lub owoce sezonowe i delikatnie wymieszać.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • zrobiłam...pyszny

    Zgłoszony przez grjolkar na sierpnia 22, 2015 at 22:07.

    [[wysiwyg_imageupload:2425:]]zrobiłam...pyszny

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Dziekuję bardzo za uwagę.

    Zgłoszony przez EP na listopada 13, 2012 at 13:33.

    tmrc_emoticons.) Dziekuję bardzo za uwagę. Przepis faktycznie pochodzi z książki "Dobre Gotowanie" Już poprawiamtmrc_emoticons.)


    Niestety ta książka nie jest w sprzedaży.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • EP Ten przepis jest żywcem

    Zgłoszony przez ElaK na listopada 12, 2012 at 17:35.

    EP Ten przepis jest żywcem przepisany z poprzedniej książki podstawowej, czyli "Dobre gotowanie". Myślę, że przepisując przepisy z książek należałoby dodać taką informację, z jakiej są książki. Być może taka informacja zachęci kogoś do kupna książki...

    ____________


    Mój blog kulinarny:


    http://ziolowaszuflada.blogspot.com/


    Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze