3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Ryba z buraczkami


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1/2 marchewki
  • 1 ziemniaki
  • 1/2 korzenia pietruszki
  • 1 buraków
  • 40 g ryby, np: dorsz, halibut
  • 1 łyżeczki oliwy z oliwek
  • ew. posiekana natka pietruszki
5

Przygotowanie

  1. 1. Warzywa wcześniej obrane i dokładne umyte  (marchew, ziemniak,  pietruszka, burak) włożyć do naczynia, zmiksować 5s/obr4

    2. Przełożyć warzywa i rybę do koszyczka, , do naczynia wlać ok 0,5l wody ustawić 25 min/Varoma/obr1

    3. Ugotowane warzywa z rybą przełożyć do miseczki pola c oliwą z oliwek i posypać natką pietruszki.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

 Czas miksowania warzyw można wydłużyć jeśli nasza pociecha woli drobniejsze kawałki tmrc_emoticons.)

Pod koniec gotowania zmniejszyć temperaturę do 100 lub 90 stopni by uniknąć przy wrzeniu wylewania się potrawy z kielicha..


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy