3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

MUS JABŁKOWY


Wydrukuj:
4

Składniki

4 słoik/słoiki/słoików

MUS JABŁKOWY

  • 800 g jabłko, do jedzenia
  • 65 g cukru
  • 6
    30min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    MUS Z JABŁEK PAPIERÓWEK
  1. 1) JABŁKA OBRAĆ ZE SKÓRKI I WYDRĄŻYĆ ŚRODEK.

    DO NACZYNIA MIKSUJĄCEGO WRZUCIĆ Blokada naczynia miksującego :
    > 800G JABŁEK PAPIERÓWEK
    > 65G / 70G CUKRU ( zależy od was czy ktoś lubi bardzo słodzkie czy przeciętne )

    GOTOWAĆ 8min / 100° / obroty wsteczne Obroty wsteczne 1

    PO UGOTOWANIU : 8sek / obroty 9-10
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Z TEJ PORCJI DAŁO MI JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIU 4 SŁOICZKI PO 150ML.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz