3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Syrop brzoskwiniowy


Wydrukuj:
4

Składniki

2 litr/litra/litry/litrów

Syrop

  • 800 gramów broskwiń
  • 800 gramów cukru
  • 6
    25min
    Czas całkowity 25min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    Syropu brzoskwiniowego
  1. Do naczynia miksującego wrzucić obrane ze skórki  i wypestkowane  brzoskwinie.

    Dodac cukier.

    Zmiksować czas 10 sek/ obr 6

    Nastepnie nastawić czas 20 min/ temp. 80 stopni/ obr. 2

    Po upływie czasu zmiksować czas 15 sek/ obr. 8

    Przelać do butelek lub słoików.

    Rewelacyjny na wody, herbaty, lodów lub piwa.

    Polecam

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • bardzo dobre wyszło ,tak

    Zgłoszony przez radek na sierpnia 13, 2013 at 09:03.

    bardzo dobre wyszło ,tak gęsty i dobry że można jeść jak deser ,polecam

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze