Tu jesteś:
4
Składniki
2 litr/litra/litry/litrów
Syrop
- 800 gramów broskwiń
- 800 gramów cukru
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego wrzucić obrane ze skórki i wypestkowane brzoskwinie.
Dodac cukier.
Zmiksować czas 10 sek/ obr 6
Nastepnie nastawić czas 20 min/ temp. 80 stopni/ obr. 2
Po upływie czasu zmiksować czas 15 sek/ obr. 8
Przelać do butelek lub słoików.
Rewelacyjny na wody, herbaty, lodów lub piwa.
Polecam
Syropu brzoskwiniowego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzbardzo dobre wyszło ,tak
bardzo dobre wyszło ,tak gęsty i dobry że można jeść jak deser ,polecam