Tu jesteś:
4
Składniki
1 butelka/butelki/butelek
- 30 g kopru włoskiego
- 100 g cukru, z żelatyną (1:3)
- 1 l wody
- 500 g cukru
-
6
25min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Koper zmielić obr. poz. 10, dodać wodę i gotować 10 min. temp. 90 C obr.poz. 1. Przecedzić przez gazę. Naczynie miksujące osuszyć i zmielić cukier na cukier puder. Jeszcze gorący wywar z kopru i cukier z żelatyną wlać do naczynia i ponownie gotować 10 min. temp. 100 C obr.poz. 1. Przelać do butelki i używać w miarę potrzeby.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzhmmm, mnie wyszła przesłodka
hmmm, mnie wyszła przesłodka galaretka...
dlatego, że powinno być ok. 70 g cukru i 30 g żelatyny, a ja zrobiłam na odwrót
Jak wypijesz zimnego drina
Jak wypijesz zimnego drina gruszkowego to może sie przydać coś na kaszelek :-P
No ten przepis mnie
No ten przepis mnie zaskoczył, ciekawe jak działa. Jako, że ja chorobliwy nie jestem to szybko nie sprawdzę, ale zapiszę sobie przepis do ulubionych