3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Napój pomarańczowo-truskawkowy


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Napój

  • 1 litry wody zimnej
  • 40 g cukru
  • 2 pomarańcze obrane ze skóry
  • 1 cytryna obrana ze skórki
  • 200 g truskawek
5

Przygotowanie

  1. Do Closed lid dodać:

    - obrane pomarańcze pokrojone na mniejsze kawałki,

    - cytrynę przekrojoną na pół,

    - truskawki bez szypułek, 

    - cukier.

    Wszystko 7sek/10obr.

    Następnie dodać wodę 20sek/10obr.

    Włożyć koszyczek i odcedzić. Podawać do picia.

     

    Smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Najlepsze pomarańcze to hiszpańskie Noveliny. Jeżeli trafią się bardziej kwaśne owoce to można dodać więcej cukru tmrc_emoticons.-)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz