3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mleko migdalowe na zimno


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 50 gramów cukru
  • 100 gramów migdalòw obranych
  • 300 gramów bardzo zimnej wody
5

Przygotowanie

  1. Do Closed lid wlozyc cukier: 10sek / obr 9. Dodac migdaly: 10sek / obr 10 ( przedluzyc czas, jesli trzeba). Dodac wode- uwaga!- wode wlewac bezposrednio na przykrywke, z miarka!!, zeby sciekla powoli. Nastepnie: 10sek / obr 10. Przelac do karafki/ butelki... przez sitko. Gotowe.

10
11

Porady

Aby podwoic ilosc- starczy podwoic skladniki


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Wystarczy 25 g cukru,  lepiej

    Zgłoszony przez edyta1973 na sierpnia 7, 2016 at 23:16.

    Wystarczy 25 g cukru,  lepiej też dodać szczyptę soli

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze