Czas przygotowania
                                0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     4 
                                     osoba/osoby 
                                
                            Poziom
                                --
                            Składniki
- 30 gramów parmezanu, w kawalkach
 - 2 gałązki świeżej pietruszki
 - 1 cebulka dymka
 - 50 gramów oleju z oliwek
 - 4 karczochy, cienkie plasterki
 - 50 gramów zielonego groszku, świeżego, lub mrozonego
 - 150 gramów rosolu warzywnego
 - sól,pieprz
 - 350 gramów makaronu fusilli
 
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                        
                        Kopystka - 
                        
                        
                        Naczynie miksujące kompletne premium 
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Zmielic parmezan:10 sek /obr 8, odlozyc na bok. Zmielic pietruszke z cebulka: 5 sek /obr 7. Zebrac ze scianek, dodac olej, karczochy, groszek, rosòl, sòl, pieprz :20 min /100° /
"Obroty wsteczne"  / 
"Mieszanie" . W miedzyczasie ugotowac w garnku makaron. Odcedzic, dodac ugotowane karczochy wraz z utworzonym sosem, wymieszac; posypac parmezanem.
Porady
Karczochy oczyscic i zostawic w wodzie z cytryna przez przynajmniej 10 min.
Model urządzenia Thermomix®
- 
                    
                        Przepis jest tworzony dlaTM 31
 
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                        
                    
                    
                                    
                        



                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentarze