Tu jesteś:
4
Składniki
4 osoba/osoby
- 30 gramów parmezanu, w kawalkach
- 2 gałązki świeżej pietruszki
- 1 cebulka dymka
- 50 gramów oleju z oliwek
- 4 karczochy, cienkie plasterki
- 50 gramów zielonego groszku, świeżego, lub mrozonego
- 150 gramów rosolu warzywnego
- sól,pieprz
- 350 gramów makaronu fusilli
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Zmielic parmezan:10 sek /obr 8, odlozyc na bok. Zmielic pietruszke z cebulka: 5 sek /obr 7. Zebrac ze scianek, dodac olej, karczochy, groszek, rosòl, sòl, pieprz :20 min /100° / "Obroty wsteczne" / "Mieszanie" . W miedzyczasie ugotowac w garnku makaron. Odcedzic, dodac ugotowane karczochy wraz z utworzonym sosem, wymieszac; posypac parmezanem.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Karczochy oczyscic i zostawic w wodzie z cytryna przez przynajmniej 10 min.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz