Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 litra mleka
- 180 g ryżu (na mleku)
- 40 g masła
- 1 opakowania cukru wanilinowego
- 50 g cukru
- 1 płaskiej łyżeczki cynymonu
- 1 końcówki noża soli
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
motylek zalozyc
wszystkie skaldniki dac do "Blokada naczynia miksującego"38min / 90°C / obr 1 gotowac
po gotowaniu zostawic jeszcze tak z 5 min w"Blokada naczynia miksującego"
na talerzach posypac jeszcze cukrem i cynamonem
smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis dodalam do
Przepis dodalam do przetestowania, do tej pory robilam tradycyjnie
wyszedl mi twardy ryz i
wyszedl mi twardy ryz i niewiem dlaczego, moze ryz byl jakis do niczego... ogolnie przepis bardzo fajny....
baby of war