Tu jesteś:
4
Składniki
8 osoba/osoby
- 2 pęczka kielbasy surowej obranej
- 400 g cukinni, pokrojona na grubszo kostke
- ząbki ząbki czosnku
- 0.5 cebuli
- 50 g oleju z oliwek
- 100 g ser podwendzany, pokrojony w kostke
- 30 g wina bialego
- 500 g ryżu
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Wlozyc cebule czosnek i wlac olej 3min/100 stopni/ poz.6 Umiescic motyleki wlozyc rozdrobniono kielbase gotowac 10min tem. varoma"Obroty wsteczne" poz."Mieszanie" .Dodac cukinie sòl,i pieprz czarny gotowac 10min./tem varoma"Obroty wsteczne" poz."Mieszanie" ,wsypac ryz i wlac wino biale 3min.tem. varoma"Obroty wsteczne" "Mieszanie" wlac 900gr wody cieplej i gotowac 15min.Pod koniec gotowania wlozyc ser podwendzany. smacznego!!!!
sposòb przygotowania
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz