Tu jesteś:
4
Składniki
1 osoba/osoby
JAJECZNICA Z CEBULĄ
- 105 g cebula, 1 sztuka
- 180 g jajko, 3 sztuki
- 10 g szczypiorek, 2 łyżki
- 3 g Sòl himalajska, 0,5 łyżeczki
- 1 g pieprz czarny, mielony, 0,5 łyżeczki
- 5 g masło, 0,5 łyżki
- 80 g chleb żytni, 2 kromki
- 200 g pomidor koktajlowy, 1 porcja
-
6
8min
Czas całkowity 8minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć cebulę, szczypior i zmiksować czas 3 s/ obr.5
- Dodać masło czas 2 min/ temp. Varoma/ obr. 1-2
- Następnie dodać jajka, pieprz i sól do smaku czas 3:30 min/temp. Varoma/ obr.1-2
JAJECZNICA Z CEBULĄ
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz