Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Kochane, wierne "Gadułki". Wreszcie mogę trochę poczytać Wasze wpisy i obejrzeć cudowne poranne kawusie i wieczorne dobranocki.  Byłam zaabsorbowana malowaniem , a mąż okupował komputer. 

Aniu, gratuluję Córeczki! !!! tmrc_emoticons.love  Wyobrażam sobie jak bardzo jesteście szczęśliwi. Życzę Wam samych radości z maleńką , dużo zdrówka i sił. tmrc_emoticons.love

Elu, współczuję Ci serdecznie. To mocne przeżycie i na zawsze pozostaje w sercu. 

Dla wszystkich dużo, dużo buziaków! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Muszę Wam się pochwalić swoimi malunkami , nad którymi ostatnio siedziałam. Na razie zrobiłam trzy  zdjęcia, ale namalowałam jeszcze dwie sztuki.

Dziewczyny, ale tu wesoło! Ale się dzieje! Gabi, śliczne obrazy  tmrc_emoticons.smile  

A w Wielkiej Brytanii jest tzw. pancake day - to jest przewaznie wtorek i wtedy wszyscy robia nalesniki! To tez sa takie ich zapusty - ale nalesniki to nie sa crapes (czyli takie nasze nalesniki), ale pancakes (takie jak nasze racuszki)! U mnie w pracy jednak dziewczyny powiedzialy, ze chetnie tez mogly by zrobic tlusty czwartek bo to zawsze jeden dzien szalenstwa wiecej tmrc_emoticons.lol Wiec we wtorek bedziemy robic nalesniki!!! (jak wrocimy ze szpitala z piatej juz chemii tmrc_emoticons.wink   )

I przez te nalesniki zapomnialam o najwazniejszym:

OGROMNE GRATULACJE DLA ANI Z OKAZJI URODZIN DZIECIATKA!!! NIECH SIE CURUNIA ZDROWO CHOWA!!!!!

tmrc_emoticons.love Kasiu, życzę dużo zdrówka i wytrwałości. Buziaczki  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Gabrysiu, śliczne są Twoje obrazy, masz talent  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniś, tak moje i dziękuję za życzenia tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witaj Jolu tmrc_emoticons.love Fajnie, że jesteś z nami na "pogaduszkach". Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Dobranoc tmrc_emoticons.love

Grażynko Kochana - sto lat, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Alu, serdecznie dziękuje  tmrc_emoticons.love Tobie rownież życzę dużo zdrowia  tmrc_emoticons.love Buziaczki  tmrc_emoticons.love

Puk puk znowu jestem

Dla wszystkich Jubilatów i Solenizantów

gorące życzenia

Żeby nie było to jak zwykle śniadanie podano

Gabrysiu jestem wierną fanką Twojego talentu .Znowu szczęka na klawiaturze.

Haniu, dziękuje za  pochwały. To takie moje hobby, nie jestem profesjonalistką. To pozwala się odprężyć i zapomnieć o codziennych problemach.  tmrc_emoticons.bigsmile

Grażynko,  sto lat w zdrowiu!!! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

WITAM,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLE JUBILATKI I DLA NIEJ KWIATKI

WCZORAJ BYŁAM W FILHARMONI POMORSKIEJ W BYDGOSZCZY na koncercie,,Najpiękniejsze melodie świata,, Morke i przyjaciele.Coś pięknego,jak będzie w waszej okolicy takie cudo to polecam.Nie trzeba być fanem takiej muzyki ,aby upajać się jej pięknem.Nam gmina zafundowała transport a my bileciki.

Jestem pod wrażeniem talentu ,naszej malarki.Możesz napisać czym są namalowane?jeden jest chyba ołówkiem ?

Miłego dnia

Beatko, jeśli o mnie chodzi, to maluję farbami olejnymi na płóciennych podobraziach (blejtramach).   tmrc_emoticons.bigsmile

Gabrysiu właśnie dlatego Cię podziwiam ,bo takie hobby to skarb tmrc_emoticons.wink

Witajcie Słoneczka tmrc_emoticons.lol

Grażynko najserdeczniejsze życzenia kochana i dużo buziaków i uścisków tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Gabrysiu piekne obrazy, podziwiam Twój talent tmrc_emoticons.lol

Elu współczuje straty, to zawsze bardzo boli tmrc_emoticons.aw ale dobrze że masz drugiego pieska wtedy ból jest mniejszy tmrc_emoticons.smile

Dziewczyny jak po tłustym czwartku hihihi ja najedzona po uszy i na rok mi pączków wystarczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  i tak się najadłam że aż się rozchorowałam !!!!!

W czwartek jak wróciłam z pracy i ściągałam buty to coś mnie poraziło w kręgosłupie i od piątku jestem na zwolnieniu - dopadły mnie korzonki, jeszcze w życiu nie czułam takiego bólu, łzy same płynęły. Mąż mnie zawiózł do lekarza i od razu silne leki przeciwbólowe i przeciwzapalne,leżę i się kuruje, dzisiaj jest troszku lepiej mogę się poruszać a nie mogę siedzieć. Grzeje się plastrami i mam dzisiaj dostać poduszkę rozgrzewającą aby bardziej się grzać. Normalnie masakra... tragedia być taka uziemiona. Nawet ubieranie się sprawia mi trudność. Załatwiłam się i nie wiem jak i gdzie. Mam nadzieję ze do końca tygodnia mi przejdzie.

Jakoś ten roczek pechowy, ciągle coś się dzieje... tmrc_emoticons.puzzled tmrc_emoticons.puzzled

Mam nadzieje że u Was wszystko w porządku tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka i buziaczki tmrc_emoticons.love

Bardzo Ci współczuję bo ja też przez to przeszłam ,a teraz ostatnio tak mnie pokręciło ,że wstawałam du.....m do góry i to z wielkim wysiłkiem ,ale podobno jak po czterdziestce nic nie boli to źle .Ja jeszcze za długo siedzieć nie mogę ,ani nic dźwignąć prawą ręką . Masakra

Witajcie Kochane tmrc_emoticons.smile

Gabrysiu masz talent kobieto. Śliczne obrazy!

Grażynko wszystkiego naj z okazji urodzin !!! Sto lat i dużo zdrowia  tmrc_emoticons.party

Beatko to super że wybrałaś się do filharmonii tmrc_emoticons.smile Ja z mężem w niedzielę byłam w teatrze w Lublinie na sztuce Bóg. Nie ma to jak czasami oderwać się od codziennych obowiązków i gdzieś wybrać  tmrc_emoticons.lol

Marzenko biedactwo nasze. Zdrowiej nam jak najszybciej. Mój tato chorował na korzonki, więc wiem co przechodzisz...  tmrc_emoticons.aw

Haniu widzę, że u Ciebie też nie za wesoło z korzonkami. Zdrowiej i dbaj o siebie.

W środę wizyta u lekarza tmrc_emoticons.smile zobaczymy co tam brzdąc porabia. Aktualnie dużo się kręci i kopie tmrc_emoticons.smile Jutro idę na badania  tmrc_emoticons.smile

Miłego wieczorku  tmrc_emoticons.lol

Dobranoc Haniu  tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.party Dziewczyny witam Was w ostatni dzień karnawału tmrc_emoticons.party

Ostatnie dni karnawału od tłustego czwartku kończące się zawsze we wtorek zwany jest w Polsce „Śledzikiem”. Wieczór z hucznymi imprezami i zabawami przed nami – śledzik.Karnawał dobiega końca. Od środy zaczynamy Wielki Post, który jest czasem pokuty, umartwienia i przygotowania do dobrego przeżycia Świąt Wielkanocnych. Ostatni tydzień karnawału rozpoczyna „tłusty czwartek” – dzień, w którym możemy się do woli objadać, a liczenie kalorii jest wręcz niewskazane. Ostatni dzień karnawału nazywany jest „śledzikiem” (śledź jest wtedy głównym daniem podawanym w czasie zabaw) Przeczytaj cały artykuł na: http://gifyagusi.pl/sledzik/ | Gify

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !

Haniu wreszcie jesteś ! Jak miło gdy się nie jest samotną na forum

Gabrysiu talent Cię rozpiera - obrazy piękne ,super hobby

Marzenko wracaj do formy Kochana - korzonki to straszny ból

tmrc_emoticons.love Witaj Haniu, barakowało nam Ciebie na Forum  tmrc_emoticons.love Życzę dużo zdrówka i dziękuję za pyszne śledzie- ślinka leci  tmrc_emoticons.wink buziaczki  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Gabrysiu, podziwiam Twoje wszystkie piękne Arcydzieła  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko, faktycznie rok zaczął się pechowo, ale nie trać nadziei, nadejdą lepsze dni, będzie dobrze, uważaj na siebie i odpoczywaj moje Słoneczko  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko w podzięce za wytrwałość dla Ciebie i za Twoje dobre serduszko  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Agatko, daj znać  jak się czuje "Twój Sportowiec"  tmrc_emoticons.wink

Buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kochane bardzo serdecznie dziękuję Wam za wszystkie życzenia  tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę szampańskiej zabawy tmrc_emoticons.love

Ma ktoś ochotę na kawkę ?Dziś jeszcze można ,a nawet trzeba

Grażynko: STO  LAT!!! STO   LAT!!!   

tmrc_emoticons.love  Żyj nam Kochana w dobrym zdrowiu  tmrc_emoticons.love  Jak to bodrze, że z nami jesteś!  tmrc_emoticons.smile  Wiem, że trochę spóźnione te życzenia ale prosto z serducha  tmrc_emoticons.lol  

Haniu, z Tobą kawkę zawsze i wszędzie  tmrc_emoticons.wink  Dziękuję za Twoją wierność i za wszystkie super śniadanka  tmrc_emoticons.smile  

Oczywiście Monice też dziękuję za codzienną pobudkę i aromatyczną kawusię  tmrc_emoticons.smile  Moniś, Ty wogóle śpisz w nocy?  tmrc_emoticons.bigsmile  Oczywiście żartuję, bo już kiedyś pisałaś że masz porę wstawania niezależnie od tego o której położysz się spać.  tmrc_emoticons.smile  

Grażynko Dziękuje pięknie za cudownego gołąbka...przypomniałaś mi mój ślub...wszystkie gołębie wystraszone wystrzałami uniosły się do góry gdy wychodziliśmy i słychać było trzepot ich skrzydełek - na płytce to pięknie wygląda DZIĘKUJE KOCHANA !

Haniu łape się na zaproszenie ! Powiem szczerze ,że zwykłego pączka nawet w tłusty czwartek nie jadłam - tylko oponki i faworki

Elu Tobie też Dziękuje ! Masz racje z tym moim spaniem

Witajcie kochane tmrc_emoticons.smile 

Wam też tak śmiesznie się wyświetlają wiadomości. Teraz trzeba je przewijać do góry ? Trochę nie logiczne, ale to nie moja załuga.

Jutro wizyta u gina. Popodglądam maluszka tmrc_emoticons.smile Sebastian przestawił sobie zmiany, żeby ze mną pójść  tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love Elu,dziękuje tmrc_emoticons.love Twoje Serducho jest Wielkie i każdego pomieści i za to Ciebie bardzo,bardzo LUBIĘ  tmrc_emoticons.love Buziaczki  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu, dziękuję zapyszną kawkę i pączuszka, od jutra szlaban na słodycze  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniś miło mi tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Agatko,masz rację brak logiki  tmrc_emoticons.crazy jak chcesz napisać komentarz to "zjeżdżasz" w dół, a kiedy czytasz ostatni komentarz "jedziesz" w górę  tmrc_emoticons.crazy Musimy poczekać może to tylko chwilowe utrudnienie  tmrc_emoticons.love

No, dość dziwnie ułożone te komentarze, ale można się do wszystkiego przyzwyczaić. tmrc_emoticons.bigsmile Jak "dojechałam"  na sam dół to zpomniałam co napisałyście ostatnio i co mam komentować. Ha, ha, ha.... tmrc_emoticons.wink

Dzien dobry tmrc_emoticons.smile my już na nóżkach tmrc_emoticons.smile 

Zapraszam na herbatę z pomarańczą  tmrc_emoticons.wink

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA ! 

Agatko Witamy w gronie porannych ptaszków ! U mnie też się tak wyświetlają wpisy - jak ja to mówie "do góry nogami " Czekamy na info od "maluszka"

Od dzisiaj 40 dni Wielkiego Postu

Witam gorąco

Dziś zaczyna się Wielki Post

Agatko ja myślę ,że to takie jednorazowe odwiedziny o tej porze .Dbaj mamuś o siebie a nie do kompa w nocy.

Ale mi ciężko się przyzwyczaić tmrc_emoticons.crazy Chyba się zestarzałam bo nie lubię zmian ,czy ktoś je sugerował ,bo ja jakoś nigdzie nacisków nie widziałam tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.glasses

Witajcie Kochane... Rzeczywiście trochę trudno się połapać w tych komentarzach. Pierwszy raz się spotykam z tykim układem wpisów??? Dla mnie też jakoś to nielogiczne... A upraszanego od dawna przycisku "do góry" nie ma, chociaż na stronie Vorwerk-Thermomix jest i działa. 

Ale ogólnie zmiany mi się podobają  tmrc_emoticons.smile Są takie funkcje ułatwiające poruszanie się po Przepisowni. Myślę, że za kilka dni opanujemy wszystko i będzie dobrze. Pozdrawiam i życzę dobrego dnia. U nas pochmurno i mglisto jakoś...