Przejdź do treści

Forum NOWA WERSJA Przepisowni

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Ja też niestety zdjęcia przez ikonkę wstawić na forum nie mogę; do przepisu nie próbowałam... Literkę „a” z ogonkiem też napisać nie mogę. Mam nadzieję, że informatycy „wpadną” w końcu na trop połączenia „ctrl A' z „Alt A” i będziemy mogły normalnie wpisywać komentarze...  tmrc_emoticons.smile  

u mnie literka ąąąąąąąąąąąąąą działa tmrc_emoticons.wink a zdjęcie też udało się wstawić tmrc_emoticons.smile  

Zmiany są wprowadzane na bieżąco. Proszę wybierzcie ctrl + F5, ta komenda powinna oczyścić przeglądarkę i załadować jej obecny stan.

Oczywiście jutro jeszcze raz zgłoszę potencjane błędy.

Miłej niedzieli

Mixi dzięki za kolejne podpowiedzi  tmrc_emoticons.smile  Niestety z literka "a" z ogonkiem mam cały czas problem  tmrc_emoticons.puzzled   tmrc_emoticons.aw  Zdjęć też nie mogę załadować przez ikonkę w komentarzu  tmrc_emoticons.aw  Wczoraj przydażyła mi się jeszcze jedna dziwna sytuacja: wpisałam komentarz i po wciśnięciu "zapisz" zostałam wylogowana z Przepisowni...  tmrc_emoticons.puzzled   tmrc_emoticons.puzzled  Mialam nadzieję, że ten komantarz się zapisał, ale dziś go nie widzę  tmrc_emoticons.aw  Przykro mi, że tak Ci trujemy...   tmrc_emoticons.puzzled  A Ty dzielnie to wszystko przyjmujesz na klatę  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.party  

Dobrego dnia, Mixi  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile  

A u mnie zdjecia wchodza jak na razie, literka tez dziala. Denerwuje mnie tylko to ze nie widze nowych postow - sa widoczne tylko te ostatnie a to malo tmrc_emoticons.puzzled bo przy dluzszej njeobecnosci ciezko bedzie sie polapac ze wszystkim tmrc_emoticons.smile

magi1 próbowałaś sortować po Ostatnia odpowiedź ?

Mixi udało mi się wpisać przepis i to ze zdjęciami -jest postęp  tmrc_emoticons.bigsmile  Nie widzę tylko możliwości edytowania swoich przepisów  tmrc_emoticons.puzzled  Ani tych oststnio wprowadzonych ani tych wcześniejszych  tmrc_emoticons.puzzled  A taka funkcja jest bardzo potrzebna, bo nie za każdym razem udaje się wpisać bezbłędnie  tmrc_emoticons.puzzled  Dziękuję Ci za Twoja cierpliwość do nas  tmrc_emoticons.smile  Mam nadzieję, że wszystkie wiemy, że to jest wspólna praca dla dobra Przepisowni  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile  

Zliterka "a" z ogonkiem mam cały czas problem...  tmrc_emoticons.aw  

Próbowałam wstawić TU  zdjęcie, to samo, które wstawiłam wcześniej do przepisu i pokazał mi się taki komunikat:

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 2020144265

???????????  I co Ty na to, Mixi?   tmrc_emoticons.flat   tmrc_emoticons.smile  

Mixi wrote:

Mixi a gdzie można znaleźć ta "Ostatnia odpowiedź"??? bo ja szukam na głównej stronie i nie mogę znaleźć? Proszę Cie o podpowiedź  tmrc_emoticons.smile  

ElaK wrote:
Mixi wrote:

Mixi a gdzie można znaleźć ta "Ostatnia odpowiedź"??? bo ja szukam na głównej stronie i nie mogę znaleźć? Proszę Cie o podpowiedź  tmrc_emoticons.smile  

Ja też pięknie proszę tmrc_emoticons.bigsmile   Wiem, że Mixi masz obecnie "gorący okres" jak zawsze przy tego typu zmianach - więc spokojnie czekamy, widać, że sporo już zostało poprawione tmrc_emoticons.bigsmile , a stronka zrobiła się taka "europejska" tmrc_emoticons.bigsmile   Dziękuję za Wasz wkład pracy (admina też widzę, jak ciężko pracuje). tmrc_emoticons.love

No ja tez nigdzie nie widze tej "ostatniejodpowiedzi" ???????? Mixi pomocy  tmrc_emoticons.lol

Elu, by wejsc z powrotem na wlasny przepis, wejdz myszka w miejsce, ktòre chcesz poprawic - skladniki, zdjecie, opis..... itd. Ukaze sie zielona ramka, kliknij, jesli nie starczy 1 raz, to kliknij i 2 raz, i bedziesz mogla wprowadzic poprawki tmrc_emoticons.bigsmile

Veroniko, dziękuję za pomoc i podpowiedź  tmrc_emoticons.smile  Na nowo wprowadzonym przepisie to działa  tmrc_emoticons.lol  Ale na tych wpisanych w starej wersji Przepisowni -już nie działa  tmrc_emoticons.puzzled  

Zrobiłam Ctrl + F5 i nic, dalej nie mogę pisac a z ogonkiem tmrc_emoticons.aw Nic z tego nie rozumiem. tmrc_emoticons.puzzled

Gabrysiu, u mnie niestety też nie zadziałała ta komenda  tmrc_emoticons.puzzled w dalszym ciagu mam problem z polskim A  tmrc_emoticons.aw  Czekam cierpliwie i mam nadzieję, że mi tej cierpliwości wystarczy  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.smile  Widzę swoje nowe zdjęcie profilowe  tmrc_emoticons.smile  Wstawiałam je wczoraj  tmrc_emoticons.smile   OOOOOOOOO, Super! na próbę wstawiłam zdjęcie i je widzę  tmrc_emoticons.bigsmile  A to oznacza, że kolejny problem rozwiazany: można wstawiać zdjęcia na forum! Dzięki  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  

Elu - podaj instrukcję wstawiania, bo ja nie potrafię tmrc_emoticons.sad

Miło mi Cię poznać tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Alu, niestety  tmrc_emoticons.puzzled  to było jednorazowe...  tmrc_emoticons.crazy   Już teraz nie mogę wstawić zdjęcia    tmrc_emoticons.puzzled  Trochę mnie to dziwi...  tmrc_emoticons.flat  Widocznie "wcisnęłam się" w jakimś dobrym momencie   tmrc_emoticons.smile  

No, ale numer  :O   :O  Znów mi się udało!!!  tmrc_emoticons.smile  Zaraz próbuję dalej

No to się nie "ujawnię" tmrc_emoticons.bigsmile

otwiera sie okienko przeslij zdjecie i wciskamy wybierz plik i z katalogu ze zdjęciami wybieramy to, które chcemy wstawić. Musi być odpowiednich rozmiarów, bo za duże "nie wchodzi"  tmrc_emoticons.smile  Ja zwykle "przerabiam je" na 850x570

tmrc_emoticons.lolJa zmieniałam Elu i wróciło stare .Widocznie tak musi być

Haniu, ja widzę super babeczkę w ciemnej spódnicy i niebieskiej bluzce na dużym tarasie   tmrc_emoticons.smile    tmrc_emoticons.bigsmile  

A ja dochodzę do momentu kiedy zdjęcie się załaduje, wciskam "wstawić" i ... nic tmrc_emoticons.bigsmile

Udało mi się wstawić. Hurra!

Alu, może masz za duży rozmiar tego zdjęcia?

Udało mi się wstawić zdjęcia moich,wnuczek, Hura tmrc_emoticons.bigsmile   Jak będę miała zdjęcia z komuni Marysi,do wstawię więcej tmrc_emoticons.love

Niestety moje próby wstawienia zdjęć też nic nie dają - zmniejszałam już kilka razy i nic, odświerzenie przez Ctrl + F5 też nic nie dało

tmrc_emoticons.love Gabrysiu, Twoje obrazy są cudowne tmrc_emoticons.love Pozdrawiam tmrc_emoticons.love

Alu ja z tej ikonki wchodzę do moich zdjęć,potem naciskam "otwórz" i zdjęcie się ładuje ok 30sek i jak się pokaże to naciskam "wstawić" i gotowe tmrc_emoticons.love   ja nie jestem obeznana z komputerem ,nie wiem czy dobrze tłumaczę ? Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Sliczne foteczki tmrc_emoticons.lol ja z literka a nie mam problemu, zdjecia tez wstawiam  tmrc_emoticons.smile nie wiem zatem od czego to wszystko zalezy ze jednym sie udaje a inni sa bezradni tmrc_emoticons.smile

Grażyna Kamińska wrote:

Udało mi się wstawić zdjęcia moich,wnuczek, Hura tmrc_emoticons.bigsmile   Jak będę miała zdjęcia z komuni Marysi,do wstawię więcej tmrc_emoticons.love

Grażynko, masz 3 wnuczki? A która z nich to Marysia? Wszystkie śliczne i zgrabne panienki  tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.love Elu Kochana mam dwie wnusie tmrc_emoticons.smile Marysia jest w zielonej sukience , a na drugim zdjęciu w różowej bluzeczce,Wiktoria stoi obok. Nie mam większego zdjęcia Wiktorii,czekam na zdjęcia z komuni.

Wczoraj czytałam Wasze posty na temat trudności z wstawieniem zdjęć, no i zaczełam "ćwiczyć" i próbować i dlatego są moje wnusie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.lol

Marysia 9 lat

Wiktoria 12 lat

Grazynko cudne dziewczynki tmrc_emoticons.lol buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko dziękuję tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smileGabi to cudo to Twoja twórczość?Cudne tmrc_emoticons.bigsmile to są moje klimaty.Mam tmrc_emoticons.wink w domu bitwę morską olejną i składaną z puzli . tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smileGabi to cudo to Twoja twórczość?Cudne tmrc_emoticons.bigsmile to są moje klimaty.Mam tmrc_emoticons.wink w domu bitwę morską olejną i składaną z puzli . tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.smileChciałam tylko raz wyszło dwa tmrc_emoticons.crazy Niemota ze mnie hihihi

Nie szkodzi, Grażynko. Pochwał nigdy za wiele.   tmrc_emoticons.love Tak, to mój obraz (już go nie mam), namalowany na podstawie zdjęcia zrobionego przez moja wnuczke w Chorwacji. tmrc_emoticons.bigsmile

Czy ktoś jeszcze tak ma, że jak chce dodać przepis do kolekcji ulubionych to program go wylogowuje? Mnie się przytrafiło już kilka razy tmrc_emoticons.aw

Alu, sprawdziłam  tmrc_emoticons.smile  U mnie działa bez problemu... U mnie jest problem z tym A z ogonkiem  tmrc_emoticons.puzzled  Działa jak Ctrl A i muszę baaardzo uważać albo pisać w brudnopisie  tmrc_emoticons.wink  

Kochane wreszcie udało mi się wkleić zdjęcia przez ikonke komentarza , ale musiałam się zalogować prze Mozille - przez Google nie daje rady

Moniko, a co to za imprezka? 

Ja mam przegladarkę Google Chrome i zdjęcia mogę wstawiać  Ale już wcześniej doszłyśmy do tego, że widzimy różnie zdjęcia profilowe i mamy różne problemy. Ja cały czas z A z ogonkiem  tmrc_emoticons.aw  

monika6500 wrote:

Kochane wreszcie udało mi się wkleić zdjęcia przez ikonke komentarza , ale musiałam się zalogować prze Mozille - przez Google nie daje rady

Wlasnie, co to za imprezka ??? A tak przy okazji, kochana, to ja mialam wlasnie taki problem na nowej przepisowni wloskiej, jakis czas temu. Potem sciagnelam sobie i ja Mozille Firefox, i wszystko zaczelo dzialac bez problemòw tmrc_emoticons.bigsmile   Jest szybszy przy okazji i nowoczesniejszy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

gabi49 wrote:

Udało mi się wstawić. Hurra!

Alu, może masz za duży rozmiar tego zdjęcia?

Gabrysiu, obraz piekny, jak zawsze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Masz talent, za kazdym razem Ci to powtarzam, ale nalezy sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grażyna Kamińska wrote:

Grazynko, wnusie sliczne, juz spore panienki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile I czekam na zdjecia komunijne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Z tym logowaniem i wylogowywaniem to tak różnie. Ja czasami wyloguję się, zamknę stronę, a potem jak "wchodzę" na nia - już jestem zalogowana. Też czasami tak mi sie zdaży, że sam mnie program wyloguje. Nie  wiem już w jakim momencie. To  jednak nie jest tak uciażliwe jak literka "a" z ogonkiem.  tmrc_emoticons.crazy

ElaK wrote:

Ja mam przegladarkę Google Chrome i zdjęcia mogę wstawiać Ja też korzystam z tej przegladarki, Elu i mam tak samo jak Ty. Ale już wcześniej doszłyśmy do tego, że widzimy różnie zdjęcia profilowe i mamy różne problemy. Ja cały czas z A z ogonkiem  tmrc_emoticons.aw  

tmrc_emoticons.love Ja podobnie jak Gabrysia,mam problem z logowaniem,mimo że wylogowana jestem, pokazuje mi że jestem zalogowana hahaha

Pozdrowienia i buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Co to za imprezka ? Grillowanie z Robertem Sową w Sosnowcu Plenerowa impreza z koncertami ,konkursami i jedzonkiem - każdy mógł przynieść swojego grilla,zgłosić się do konkursu na najlepszą potrawę z grilla i wygrać super nagrody Całą impreze prowadził Skiba - było naprawde super , mogę powiedzieć, że jadłam Robertowi Sowie z rąk

Wiesz, Moniko, że mialam ochotę iść na tę imprezę? Niestety,  jakoś nie wyszło. tmrc_emoticons.aw Czy Ty też brałaś udział w konkursie? tmrc_emoticons.wink