3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Masa cytrynowa do ciasta


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

Masa cytrynowa do ciasta

  • 250 g masła
  • 120 g cukru
  • 1 szkl. mleka
  • 1 budyń śmietankowy
  • sok z 1 cytryny
  • 6
    10min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Budyń ugotowac wg przepisu.

    Cukier zmielic na puder - 10s / poz. 9. Dodac masło i ucierac - 4 min / poz. 3. Dodawac budyn przez otwór w pokrywie w trakcie ucierania. Na koniec sok z cytryny. Masą przekładac np wafle lub stosowac jako krem do ciasta.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy