Tu jesteś:
4
Składniki
- 250 g masła
- 120 g cukru
- 1 szkl. mleka
- 1 budyń śmietankowy
- sok z 1 cytryny
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Budyń ugotowac wg przepisu.
Cukier zmielic na puder - 10s / poz. 9. Dodac masło i ucierac - 4 min / poz. 3. Dodawac budyn przez otwór w pokrywie w trakcie ucierania. Na koniec sok z cytryny. Masą przekładac np wafle lub stosowac jako krem do ciasta.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz