Tu jesteś:
4
Składniki
- 700 gobranych i wypestkowanych grejpfrutów
- 300 gobranych bananów
- 50 g cytryny, - miąższ
- 60 dag cukru żelującego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 21
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki włożyć do naczynia, rozdrobnić - czas 20 sekund, obroty poz. 4-6.
Gotować - czas 20 minut, temperatura 90 stopni, obroty poz.4.
Przelac do wyparzonych słoiczków, zakręcić i ustawić do góry dnem, zostawic do ostygnięcia.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJa dałam cukier żelujący
Ja dałam cukier żelujący diamant 2:1
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
Witam:) Jakiego cukru
Witam
Jakiego cukru żelującego, bo jest kilka rodzajów np 1:2?