3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Budyń waniliowy


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

budyń

  • 1 czubata łyżeczka cukru waniliowego
  • 500 g mleka
  • 2 żółtka
  • 40 g cukru
  • 1 szczypta soli
  • 40 g skrobi kukurydzianej
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    budyniu
  1. 1. Wszystkie składniki włożyć do naczynia miksującego i podgrzewać 8 min./90 stopni./Counter-clockwise operation/obr.3.

    2. Przelać budyń do miseczek.

     

    Przepis pochodzi z książki "Radość Gotowania".

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Podawać polane sokiem malinowym.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy