Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
budyń
- 1 czubata łyżeczka cukru waniliowego
- 500 g mleka
- 2 żółtka
- 40 g cukru
- 1 szczypta soli
- 40 g skrobi kukurydzianej
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Wszystkie składniki włożyć do naczynia miksującego i podgrzewać 8 min./90 stopni./"Obroty wsteczne" /obr.3.
2. Przelać budyń do miseczek.
Przepis pochodzi z książki "Radość Gotowania".
budyniu
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Podawać polane sokiem malinowym.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz