3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Tynk Milky Way


Wydrukuj:
4

Składniki

Tynk Milky Way

  • 120 g cukru
  • 16 g cukru waniliowego
  • 350 g masła, Miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 100 g mleka, W temp. Pokojowej
  • 200 g mleka w proszku
  • 6
    15min
    Czas całkowity 15min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Do czystego i suchego naczynia miksującego wsypać cukier i cukier waniliowy, zmielić 10 s/obr. 10. Cukier puder zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
  2. Założyć motylek. Dodać masło i mleko, ubijać 4 min/obr. 3
  3. Dodać mleko w proszku i biały barwnik (opcjonalnie), ubijać 1 min/obr. 3. Składniki zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
  4. Dodać kolorowy barwnik, ubijać 30 s/obr. 3. (Opcjonalnie)
  5. Odpowietrzyć krem 5 min/obr. 0.5. Tynku milky way używać bezpośrednio po przygotowaniu. Można zamrozić.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Kremu starczy na otynkowanie 2x tortu o średnicy 20 cm.

Krem można zamrozić.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy