3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Truskawkowy Puch


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Truskawkowy Puch

  • 150 gramów cukru
  • 250 gramów truskawek
  • 1 bialko
  • 1 sok z jednej cytryny
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Wsyp cukier do miski TM - zmiel 10 sek pr 9

    2. Dodaj truskawki -zmiksuj 10 sek pr 8

    3. Wloz motylka do miski TM -dodaj bialko i sok z cytryny -zmiksuj 10min pr 4

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Smakuje swietnie schlodzony, lub zamrozony w formie lodow. 

 

Przepis zaadoptowany z Australijskiej strony TM: 

 

//www.recipecommunity.com.au/desserts-sweets-recipes/strawberry-fluff/187630

 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Super przepis na deser:)

    Zgłoszony przez asia.greszta@op.pl na października 7, 2016 at 10:01.

    Super przepis na desertmrc_emoticons.) dzieci uwielbiają ten desertmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Witam Szybki smaczny deser ja

    Zgłoszony przez AGAMECH na lipca 22, 2016 at 08:12.

    Witam

    Szybki smaczny deser ja robię z owocami leśnymi( maliny poziomki jagody) tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Dziekuje za ta uwage - 150gr

    Zgłoszony przez pumpkinseeds na czerwca 26, 2016 at 16:38.

    Dziekuje za ta uwage - 150gr brzmi troche duzo tmrc_emoticons.) Wiec moze inni wezma to pod uwage i sprobuja mniejszej ilosci. Ja zauwazylam ze cukier surowy ktorego uzywam jest mniej slodki niz taki tradycyjny bialy -wiec zastanawiam sie czy moze przepis byl pod taki cukier zrobiony jako ze jest on tu bardziej popularny niz bialy... 

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zaskakujący przepis, nie

    Zgłoszony przez mirka85r na czerwca 23, 2016 at 17:42.

    Zaskakujący przepis, nie sądziłam, że wyjdzie, tj że białko się ubije na puch, a jednak tmrc_emoticons.) przy czym mam jedną uwagę - jest strasznie dużo cukru w przepisie - ja użyłam zaledwie 80g i i tak wyszło słodkie. 

    Mimo wszystko warto spróbować, zwłaszcza że nieraz żółtko się zużyje do czegoś innego, a białko zostaje

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ciesze sie ze smakowalo :) 

    Zgłoszony przez pumpkinseeds na czerwca 1, 2016 at 04:07.

    Ciesze sie ze smakowalo tmrc_emoticons.) 

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • naprawdę pyszności

    Zgłoszony przez malgan na maja 31, 2016 at 06:13.

    naprawdę pyszności tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pyszności,goście sie

    Zgłoszony przez da88ga na maja 30, 2016 at 20:51.

    Pyszności,goście sie zajadali  tmrc_emoticons.D

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze