3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Trufle.


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 320 płatków migdałowych
  • 200 g cukru
  • 5 kropli migdalowego aromatu do ciast
  • 20 g likieru Amaretto
  • 30 g gorzkiego kakao
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1.Do naczynia miksującego wsypać 70 g płatków migdałowych,rozdrobnić 3s/obr.5,przełożyć do innego naczynia.

    2.Do naczynia miksującego wsypać cukier i zemleć 1s/obr.10

    3.Dodać pozostałe płatki migdałowe i zemleć 15s/obr.7.

    4.Dodać aromat migdałowy i amaretto,wymieszac 1 min/obr.3.

    5.Z powstałej masy odrywać niewielkie kawałki,uformować kulki i obtoczyć je we wczesniej rozdrobnionych migdałach lub kakao.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy