Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
pbj
- 110 gramy czekolada, biała
- 150 gramy śmietana, 30%
- 350 gramy śmietana, 30% ubita
- 75 gramy banan, pasta
- 30 gramy żelatyna błyskawiczna, sannet
-
6
1h 20min
Czas całkowity 1h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
-
-
9
5
Przygotowanie
- smietanke 110g ,sannet podgrzewamy w
na
do temp. 80 stopni. wyłączone podgrzewanie, dodac czekolade . przelozyc packa do miseczki.
reszte smietanki i paste ubic motylkiem na tzw. 3/4 (ubita nie na sztywno)
ok.2,5
- z kroku 1 przelewamy do
z miarka(ważne -jesli wlejemy całość bez niej utraci pęcherzyki powietrza)
1-1,5
- baze z
rozlewamy w formy silikonowe
następnie mrozimy
cremox
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Miarka MT
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz