1 pbj

3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

pbj


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

pbj

  • 110 gramy czekolada, biała
  • 150 gramy śmietana, 30%
  • 350 gramy śmietana, 30% ubita
  • 75 gramy banan, pasta
  • 30 gramy żelatyna błyskawiczna, sannet
  • 6
    1h 20min
    Czas całkowity 1h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    cremox
  1. smietanke 110g ,sannet podgrzewamy wBlokada naczynia miksującego naMieszanie do temp. 80 stopni. wyłączone podgrzewanie, dodac czekolade . przelozyc packa do miseczki.
  2. Blokada naczynia miksującego reszte smietanki i paste ubic motylkiem na tzw. 3/4 (ubita nie na sztywno)Obroty wsteczneok.2,5
  3. z kroku 1 przelewamy doBlokada naczynia miksującego z miarka(ważne -jesli wlejemy całość bez niej utraci pęcherzyki powietrza)Obroty wsteczne1-1,5
  4. baze zBlokada naczynia miksującego rozlewamy w formy silikonowe
    następnie mrozimy
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy