Tu jesteś:
4
Składniki
- 90 g cukru
- 60 g orzechów laskowych
- 100 g Czekolady gorzkiej
- 70 g masła
- 1 MT mleka zimnego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- wsypać cukier do naczynia miksującego i proszkować: czas 20 sekund, obr. poz. 8
- następnie dodać orzechy i połamaną na kawałki czekoladę – rozdrabniać przez 30
sek. obr. poz. 7
- dodać masło oraz mleko i miksować ponownie przez 60 sek. obr. 8
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz