3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mus jabłkowy


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Mus jabłkowy

  • 1250 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki
  • 45 g soku z cytryny
  • 80 g cukru, lub innego środka słodzącego
  • 6
    25min
    Czas całkowity 25min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie


    1. Do naczynia miksującego włożyć jabłka i sok z cytryny, gotować 16 min/100°C/obr. 1.

    2. Dodać cukier, wymieszać 30 s/obr. 6.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bardzo fajny przepis. Jabłka uprażone, ale nie...

    Zgłoszony przez asia123456 na stycznia 2, 2017 at 14:04.

    Bardzo fajny przepis. Jabłka uprażone, ale nie rozgotowane na miazgę. Ja od razu dodałam cukier i całość gotowałam 15 minut. Polecam!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze