Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
Mus jabłkowy
- 1250 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki
- 45 g soku z cytryny
- 80 g cukru, lub innego środka słodzącego
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego włożyć jabłka i sok z cytryny, gotować 16 min/100°C/obr. 1.
- Dodać cukier, wymieszać 30 s/obr. 6.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo fajny przepis. Jabłka uprażone, ale nie...
Bardzo fajny przepis. Jabłka uprażone, ale nie rozgotowane na miazgę. Ja od razu dodałam cukier i całość gotowałam 15 minut. Polecam!