3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kisiel z żurawiny lub czarnej porzeczki


Wydrukuj:
4

Składniki

8 porcja/porcje/porcji

deser

  • 200 g cukru
  • 1250 g zimnej wody
  • 4 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 200 g żurawiny
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Kisiel z żurawiny lub czarnej porzeczki
  1. Do naczynia miksującego wkładam 200 g owoców (świeże lub mrożone) i 200 g cukru - 15 s/obr.8.

    Dodaję 1250 g wody i 4 pełne łyżki mąki ziemniaczanej. 15 min./temp. 100 stopni C, obr.2.

    Smacznego tmrc_emoticons.)

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy