3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Budyń waniliowy


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

budyń

  • 20 g mąki pszennej
  • 1 cukier waniliowy
  • 1 jajko
  • 750 g mleka
  • 65 g cukru
  • 40 g mąki ziemniaczanej
5

Przygotowanie

    budyń
  1. Założyć motylek, do miski wlać mleko i dodać pozostałe składniki

  2. Ustawić urządzenie na 8:30 min/100 stopni/obroty 2

    Smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Najlepiej smakuje z kropelką soku malinowego


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz