3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Budyń waniliowy


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

budyń

  • 20 g mąki pszennej
  • 1 cukier waniliowy
  • 1 jajko
  • 750 g mleka
  • 65 g cukru
  • 40 g mąki ziemniaczanej
5

Przygotowanie

    budyń
  1. Założyć motylek, do miski wlać mleko i dodać pozostałe składniki

  2. Ustawić urządzenie na 8:30 min/100 stopni/obroty 2

    Smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Najlepiej smakuje z kropelką soku malinowego


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bardzo smaczny! I białko nie zostaje, więc to...

    Zgłoszony przez AgataZN na marca 4, 2020 at 17:50.

    Bardzo smaczny! I białko nie zostaje, więc to mój przepis Wink

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Przepyszny! Gorąco polecam

    Zgłoszony przez Ailata na kwietnia 29, 2016 at 23:29.

    Przepyszny! Gorąco polecam

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze