3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Biały lukier do pierników


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 300 g cukru
  • 125 ml wody
  • 1/2 łyżki octu
  • 3 białka
  • 6
    45min
    Czas całkowity 45min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Z cukru, wody i octu ugotować syrop. ok. 30 min./100st./obr.2 

    Wysuszyć naczynie, ubić białka 3min/obr.4/ motylek

    Do piany dodawać cienkim strumieniem ciepły syrop cały czas mieszając: 8 min./70st./obr.3

    Można zabarwić sokiem z buraków, szpinaku lub barwnikami spożywczymi.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy