3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kalafior z jogutem naturalnym i koperkiem


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

Kalafior

  • 2 kalafiory, średniej wielkości
  • 6 łyżek jogurtu naturalnego
  • pęczek koperku
  • sól, pieprz grubo mielony prawdziwy
5

Przygotowanie

    Kalafior z jogurtem naturalnym i koperkiem
  1. Do Closed lid wlać wodę. Włożyć koszyczek do niego nałożyć kalafiora. Pozostałą część kalafiora ulożyć na nakładce Varoma 30 min./obr.3.

  2. Wyjąć na talerze kalafior nałożyć po 3 lyżki jogurtu naturalnego. Posypać solą, pieprzem czarnym grubo mielonym i koperkiem. Smacznego!

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Kalafiora umyć i podzielić na różyczki przed wlożeniem do TM. 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy