3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kotleciki rybne


Wydrukuj:
4

Składniki

15 kawałek/kawałki/kawałków

  • 1 cytryna, skòrka
  • 25 gramów parmezanu
  • 300 gramów tuńczyka, z puszki, w oleju, odsaczonego
  • 300 gramów sera ricotta
  • 1 jajo kurze
  • sól,pieprz do smaku
  • pietruszka , natka
  • 10 gramów bulki tartej
5

Przygotowanie

  1. Do Closed lid wkladamy skòrke z cytryny, parmezan i natke: 10sek / od 1 do 9, stopniowo. Dodajemy reszte skladnikòw: 10sek / obr 5. Pieczemy w nagrzanym piekarniku: 200° / ok. 20min.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Beznadziejne placki. A cytryna psuje wszystko. Nie...

    Zgłoszony przez milenach na października 26, 2016 at 07:29.

    Beznadziejne placki. A cytryna psuje wszystko. Nie da sie zjesc. Placki znalazly sie w smietniku.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze