3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

żeberka morelowe


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1-1.5 kg żeberek
  • 1 Delikat czerwony
  • 200 gsłoiczek ketchupu pikantnego
  • 200 gsłoiczek miodu morelowego
  • 2-3 łyzki cukru
  • 5-10 duzych cebul
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 6
    2h 30min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. żeberka kroimy na kawałki, cebule w grubę piórka, układamy w naczyniu szklanym na przemian cebula, mięso, do Thermomixa wsypujemy wszystkie pozostałe składniki , mieszamy na gesty sos, mieso zalewamy sosem i odstawimy najlepeij na 12 godzin, czasami wystarczy 2 godziny, pieczemy w piekarniuku 1,5-2 godzin , sos powinien sie gotowac. palce lizac polecam

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • MagdaD.owinno byc dobrze,bo tesciowa robi zeberka...

    Zgłoszony przez Sylwia2486 na lipca 22, 2017 at 10:55.

    MagdaD.tmrc_emoticons.powinno byc dobrze,bo tesciowa robi zeberka na miodzie i pychatmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • rewelkaja zeberka obsmazylam,a cebule poddusilam...

    Zgłoszony przez Sylwia2486 na lipca 22, 2017 at 10:54.

    rewelkatmrc_emoticons.)ja zeberka obsmazylam,a cebule poddusilam .zamiast delikatu dalam cala paczke przyprawy do zeberek"kamis",a dzem brzoskwiniowy.200 stopni na 1,5htmrc_emoticons.)petardatmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • mam żeberka właśnie i ten

    Zgłoszony przez MagdaD. na marca 8, 2013 at 17:55.

    mam żeberka właśnie i ten pomyłkowy miód mnie zainspirował tmrc_emoticons.) byłyby miodowe tmrc_emoticons.) spróbuję co wyjdzie na niedzielny obiad tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Nie martw sie:bigsmile:

    Zgłoszony przez veronicab71 na sierpnia 17, 2012 at 00:54.

    Nie martw sieBig Smile Big Smile  Bledy sie zdarzaja.... czasem przeoczenie, czasem  komp cos przekreci sam....tmrc_emoticons.;)  Trzeba potem poprawiac, owszem, ale to nic takiegotmrc_emoticons.) . Czekamy na dalsze przepisyBig Smile Big Smile  

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Co to jest delikat czerwony?

    Zgłoszony przez gabi49 na sierpnia 16, 2012 at 21:15.

    Co to jest delikat czerwony? Przy okazji moja rada: jeżeli coś źle napisałaś/eś  w przepisie, to zrób jego edycję i wtedy mozna poprawić. Komentarze  mogą się gdzieś zagubić.tmrc_emoticons.)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • przepraszam nie miodu a dżemu

    Zgłoszony przez arekoskar na lutego 9, 2011 at 20:41.

    przepraszam nie miodu a dżemu morelowego , to mój pierwszy przepis

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze