Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
- 250 g pszenicy
- 1 łyżeczka soli
- 250 g mąki pszennej
- 20 g drożdży
- 1-2 łyżki oliwy
- 3 MT wody
-
6
1h 5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Pszenicę zmielić - 1 min. obr. poz. 10. Dodaćpozostałe składniki i wyrabiać ciasto, 1 min. obr. poz. Interwał. Włożyć Ciasto do dobrze natłuszczonej formy i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 50 C. Gdy ciasto podwoi objętość podnieść temperaturędo 200 c i piec 200 c ok. 40 min.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis prosty, bez
Przepis prosty, bez urozmaiceń a chlebek wychodzi przepyszny za każdym razem