Tu jesteś:
4
Składniki
5 porcja/porcje/porcji
- 1 torebki drożdzyy suchych
- 200 g letniej wody, 2min/37st.C/obr.1
- 260 g mąki bezglutenowej Schar
- 30 g oleju
- 15 g siemienia lnianego, 5min/Interwał
-
6
30min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo smaczne i prościutkie!
Bardzo smaczne i prościutkie!
a jaką mąkę zamiast mąki
a jaką mąkę zamiast mąki Schar?
moja córcia to mały niejadek
moja córcia to mały niejadek ale bułeczki jej posmakowały, były pieczone wczoraj i są pieczone w tej oto chwili
pozdrawiam i dziękuję za przepis