 
    
            - TM 31
Składniki
Pasta
- 200 g twarogu chudego
- 30 g cebuli, malutka cebula, przekrojona na 1/2
- 2 brzuszki łososia, wędzone
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Cebulę siekamy w naczyniu miksującym - ob5/4s. - Dorzucamy mięso z 2 sporych brzuszków łososia wędzonych (razem z tłuszczem spod miesa). Mieszamy ob2/5s. Dorzucamy twaróg i przyprawy (nie kombinujemy , jedynie sól i pieprz, ponieważ brzuszki łososia są bardzo aromatyczne). Miksujemy na gładka pastę - ob6/15s. - Pasta jest rewelacyjnie delikatna, rozpływa się w ustach. Polecam z wielozbożowym tostem. 
Pasta
Porady
Zamiast brzuszków oczywiście można wykorzystać jakąkolwiek rybę wędzoną, ale brzuszki mają specyficzną, bardzo delikatną konsystencję.
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
 
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze
Pasta zrobiona i połowy już nie ma Pychotka, będę często robiła, bo brzuszki dają "niepowtarzalny" smak
 Pychotka, będę często robiła, bo brzuszki dają "niepowtarzalny" smak 