 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                1h 25min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                2h 5min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     1 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                Średni
                            Składniki
12 jaj
4łyżki mąki pszennej
4 szklanki mączki ziemniaczaniej
2szklaniki cukru
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- odziel białko od żułtek ubij białka na luźnom pijanę dodawaj po kilka żułtek do pijany i mieszając.jak sie połonczą biała z żułtkami to dodaj po trochu cukru jak sie cukier rospuśći to dodaj mąke ziemniczaną plus mąke przenąm ja wszystko sie połonczy to pszelac do blachy i piec przez 40 min do suchego patyczka. pierwsze 5 min w stopniach 100*C po 5min w 170*C
biszkopt
Porady
często nie otwierać piekarniki !!!
                        Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze
Przepis wygląda naprawdę prosto ale blacha jakiej wielkości? Dla mnie jest to ważne. Pozdrawiam