3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa jarzynowa


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 300 g obranych i pokrojonych na kawałki jarzyn (marchewka, pietruszka, seler, por)
  • 50 g mrożonej fasolki szparagowej
  • 50 g mrożonego brokuła (kilka różyczek)
  • łyżeczka posiekanego koperku
  • łyżeczka posiekanej natki pietruszki
  • 40 g makaronu, np. drobne muszelki (makaron zważony suchy)
  • 1 kostka rosołowa
  • pieprz, sól, przyprawa uniwersalna do smaku
  • około 1,5 l wody
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Jarzyny włożyć do naczynia, rozdrobnić 5s, ob.4.

    Nałożyć motylek, uzupełnić wodą do 1,5 l i gotować 25 minut, ob. 1.

    Na 10 minut przed końcem gotowania wrzucić mrożone brokuły i fasolkę, oraz makaron i przyprawy.

    Można dodać śmietanę, jeżeli ktoś lubi zupy zabielane.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz